Kontakt

Adres do korespondencji:

Dziekanat Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
ul. Wojska Polskiego 28
60-637 Poznań
e-mail w sprawach studenckich: wtz_dz@up.poznan.pl
e-mail w innych sprawach: food_sc@up.poznan.pl
 

  • Informacje w sprawie studiów stacjonarnych (TŻiŻCz II stopień, Towaroznawstwo) i doktoranckich - (61) 846 67 61  
  • Informacje w sprawie studiów stacjonarnych (Dietetyka I i II stopień) oraz niestacjonarnych (Dietetyka II stopień) - (61) 848 70 95
  • Informacje w sprawie studiów stacjonarnych (TŻiŻCz I stopień) - (61) 846 67 62
  • Informacje w sprawie studiów niestacjonarnych  (Dietetyka I stopień, TŻiŻCz I i II stopień) oraz studiów  podyplomowych  - (61) 848 70 97  

Dziekan: Prof. dr hab. Paweł Cyplik

środy – od 12.00 do 14.00

 

Prodziekan ds. Nauki i Współpracy: Prof. dr hab. Magdalena Rudzińska

 

Prodziekani ds. Studiów:

 

Dyżury dla kierunków:

Projektowanie żywności

Technologia żywności i żywienie człowieka

dr hab. Róża Biegańska-Marecik

wtorki od 10.00 do 11.00

piątki  od 10.30 do 11.30

po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat

 

Dyżury dla kierunków:

Dietetyka

Jakość i bezpieczeństwo żywności

dr hab. Halina Staniek

wtorki od 11.00 do 12.00

piątki  od 11.30 do 12.30

po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat

 

Dyżury dla kierunku:

Study in English

Dr inż. Maciej Kuligowski

wtorki od 13.15 do 14.15

piątki  od 12.30 do 13.30

po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat

 

Polski