Adres do korespondencji:
Dziekanat Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
ul. Wojska Polskiego 28
60-637 Poznań
e-mail w sprawach studenckich: wtz_dz@up.poznan.pl
e-mail w innych sprawach: food_sc@up.poznan.pl
- Informacje w sprawie studiów stacjonarnych (TŻiŻCz II stopień, Towaroznawstwo) i doktoranckich - (61) 846 67 61
- Informacje w sprawie studiów stacjonarnych (Dietetyka I i II stopień) oraz niestacjonarnych (Dietetyka II stopień) - (61) 848 70 95
- Informacje w sprawie studiów stacjonarnych (TŻiŻCz I stopień) - (61) 846 67 62
- Informacje w sprawie studiów niestacjonarnych (Dietetyka I stopień, TŻiŻCz I i II stopień) oraz studiów podyplomowych - (61) 848 70 97
Dziekan: Prof. dr hab. Paweł Cyplik
środy – od 12.00 do 14.00
Prodziekan ds. Nauki i Współpracy: Prof. dr hab. Magdalena Rudzińska
Prodziekani ds. Studiów:
Dyżury dla kierunków:
Projektowanie żywności
Technologia żywności i żywienie człowieka
dr hab. Róża Biegańska-Marecik
wtorki od 10.00 do 11.00
piątki od 10.30 do 11.30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat
Dyżury dla kierunków:
Dietetyka
Jakość i bezpieczeństwo żywności
dr hab. Halina Staniek
wtorki od 11.00 do 12.00
piątki od 11.30 do 12.30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat
Dyżury dla kierunku:
Study in English
Dr inż. Maciej Kuligowski
wtorki od 13.15 do 14.15
piątki od 12.30 do 13.30
po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub mailowym przez Dziekanat