Dietetyka
Forma studiów: stacjonarna i niestacjonarna
Limity przyjęć: 90
Start: od semestru zimowego (rekrutacja prowadzona latem)
Czas trwania studiów: 6 semestrów
Tytuł: licencjat
Wymagania rekrutacyjne: https://rekrutacja.up.poznan.pl/kandydat/
Jakość i bezpieczeństwo żywności
Forma studiów: stacjonarna
Limity przyjęć: 45
Start: od semestru zimowego (rekrutacja prowadzona latem)
Czas trwania studiów: 7 semestrów
Tytuł: inżynier
Wymagania rekrutacyjne: https://rekrutacja.up.poznan.pl/kandydat/
Projektowanie żywności
Forma studiów: stacjonarna
Limity przyjęć: 45
Start: od semestru zimowego (rekrutacja prowadzona latem)
Czas trwania studiów: 6 semestrów
Tytuł: licencjat
Wymagania rekrutacyjne: https://rekrutacja.up.poznan.pl/kandydat/
Technologia żywności i żywienie człowieka
Forma studiów: stacjonarna i niestacjonarna
Limity przyjęć: 150
Start: od semestru zimowego (rekrutacja prowadzona latem)
Czas trwania studiów: 7 semestrów
Tytuł: inżynier
Wymagania rekrutacyjne: https://rekrutacja.up.poznan.pl/kandydat/