Rada Naukowa Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu zawiadamia, że w dniu 14 kwietnia 2025 r. (poniedziałek) o godz. 12:45 w sali 106 w budynku Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31
odbędzie się publiczne kolokwium habilitacyjne
dr Krzysztofa Przybyła
Osiągnięcie naukowe będące podstawą ubiegania się o nadanie stopnia doktora habilitowanego:
„Metody sztucznej inteligencji do oceny parametrów jakościowych proszków z wybranych owoców jagodowych”
Postępowanie w sprawie nadania stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych, w dyscyplinie technologia żywności i żywienia zostało wszczęte w dniu 11 września 2024 r.
Autoreferat Kandydata, informacja o składzie Komisji habilitacyjnej oraz recenzje dostępne są pod adresem: awanse naukowe.
Z poważaniem
Przewodnicząca RND TŻiŻ
Prof. UPP dr hab. Dorota Cais-Sokolińska
OGŁOSZENIE O PUBLICZNYM KOLOKWIUM HABILITACYJNYM
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 187.51 KB |