Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Publiczna obrona pracy doktorskiej
że w dniu 8 maja 2025 r. o godz. 11.00 w sali wykładowej 35
w budynku Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, ul. Wojska Polskiego 31/33 Poznań odbędzie się
publiczna obrona rozprawy doktorskiej
mgr Pascaline Aimee Uwineza
Tytuł rozprawy:
„Use of natural extracts from Lamium album in the biological protection of cereals against Fusarium pathogens”
Promotor:
prof. dr hab. Agnieszka Waśkiewicz
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. dr hab. Magdalena Surma
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
prof. dr hab. Adam Waśko
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
dr hab. Anna Bzducha-Wróbel, profesor uczelni
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Praca doktorska zostanie przekazana do Biblioteki Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego
w Poznaniu, ul. Witosa 45, jak również wraz ze streszczeniem oraz skanem recenzji zamieszczona na stronie internetowej Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu w zakładce Awanse naukowe - Postępowania doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 210.3 KB |