OBRONA PRACY DOKTORSKIEJ

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Publiczna obrona pracy doktorskiej

że w dniu 8 maja 2025 r. o godz. 11.00 w sali wykładowej 35

w budynku Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, ul. Wojska Polskiego 31/33 Poznań odbędzie się

publiczna obrona rozprawy doktorskiej

mgr Pascaline Aimee Uwineza

 

Tytuł rozprawy:

„Use of natural extracts from Lamium album in the biological protection of cereals against Fusarium pathogens

 

Promotor:

prof. dr hab. Agnieszka Waśkiewicz

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

 

Recenzenci:  

prof. dr hab. Magdalena Surma

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

 

prof. dr hab. Adam Waśko

Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

 

dr hab. Anna Bzducha-Wróbel, profesor uczelni 

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

 

 

Praca doktorska zostanie przekazana do Biblioteki Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego
w Poznaniu, ul. Witosa 45, jak również wraz ze streszczeniem oraz skanem recenzji zamieszczona na stronie internetowej Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu w zakładce Awanse naukowe - Postępowania doktorskie.