Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Publiczna obrona pracy doktorskiej
W dniu 6 marca 2025r. o godz. 09:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Iwony Marii Kawackiej
Tytuł rozprawy:
„Analiza bioróżnorodności izolatów bakterii Listeria monocytogenes pochodzących z przemysłu mięsnego w kontekście ich wrażliwości na chlorek benzalkoniowy”
Promotor:
dr hab. Agnieszka Olejnik-Schmidt
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
prof. IBPRS-PIB, dr hab. inż. Barbara Sokołowska
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy
dr hab. Piotr Domaradzki, prof. uczelni
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
dr hab. inż. Wioleta Chajęcka-Wierzchowska
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rozprawa doktorska została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Witosa 45. Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Przewody doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 241.36 KB |