Obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

W dniu 28 listopada 2023r. o godz. 10:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr inż. Natalii Małgorzaty Tomaś

 

Tytuł rozprawy:

 „Wpływ wybranych olejków eterycznych na metabolizm zależny od systemu quorum sensing u Pseudomonas psychrophila KM02 wyizolowanych z żywności”

 

Promotor:

prof. UPP dr hab. Kamila Myszka

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci:

prof. dr hab. Anita Rywińska

Politechnika Przyrodniczy we Wrocławiu

 

dr hab. Anna Zadernowska, prof. UWM

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

 

dr hab. Aneta Białkowska, prof. uczelni

Politechnika Łódzka