DZIEKANAT

DYŻURY OTWARCIA DZIEKANATU

Studia niestacjonarne I stopnia oraz II stopnia kierunek TŻiŻCz: pok. 206 Studia stacjonarne I i II stopnia oraz niestacjonarne II stopnia kierunek Dietetyka: pok. 205

Poniedziałki – środy od 10.00 do 14.00

W czwartki dziekanat nieczynny

Piątki – od 8.00 do 15.00
W soboty dziekanat czynny od 8.30 do 12.30:
- 14 kwietnia 2018 roku,

- 16 czerwca 2018 roku.

Poniedziałki – środy od 11.00 do 14.00

W czwartki dziekanat nieczynny

Piątki – od  11.00 do 14.00

W soboty dziekanat czynny od 8.30 do 12.30:
- 12 maja 2018 roku.

 

DYŻURY DZIEKANÓW

Dziekan: dr hab. Bożena Danyluk – środy – od 12:00 do 14:00
 
Prodziekan ds. Nauki: dr hab. Paweł Cyplik – poniedziałki – od 12:00 do 14:00
 
Prodziekani ds. Studiów:

dla kierunków Dietetyka, Towaroznawstwo oraz Jakość i Bezpieczeństwo Żywności

dr hab. Jolanta Czarnocińska – wtorki – od 10:30 do 12:30 oraz piątki – od 12:00 do 14:00

dla kierunków Technologia Żywności i Żywienie Człowieka oraz Analityka Żywności

dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak – wtorki – od 9:00 do 11:00 oraz piątki – od 10:30 do 12:30

KONTAKT

Collegium Maximum

ul. Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań
e-mail: food_sc@up.poznan.pl

e-mail w sprawach studenckich: wtz_dz@up.poznan.pl

Barbara Kleszcz
tel. 61 848-70-97

Studia niestacjonarne:
TŻiŻCz I stopnia
TŻiŻcz II stopnia
Dietetyka I stopnia

Studia podyplomowe: Dietetyka i Planowanie Żywienia

mg inż. Anna Kurzawa
tel. 61 848-67-62

Studia stacjonarne:
TŻiŻCz I stopnia

inż. Anna Mróz
tel. 61 848-70-95

Studia stacjonarne:
Dietetyka I stopnia
Dietetyka II stopnia

mgr inż. Alicja Waligóra
tel. 61 846-67-61

Studia niestacjonarne:
Dietetyka II stopnia

Studia stacjonarne:
TŻiŻCz II stopnia
Analityka Żywności
TŻiŻCz Anglojęzyczne
Towaroznawstwo I stopnia
Jakość i Bezpieczeństwo Żywności

Stacjonarne i Niestacjonarne Studia Doktoranckie

 

Kierownik dziekanatu:
mgr Elżbieta Krzysztoń
tel. 61 848-70-96 

e-mail: food_sc@up.poznan.pl