Lista Członków Rady Naukowej Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
1. prof. dr hab. Agata Chmurzyńska
2. prof. dr hab. Paweł Cyplik
3. prof. dr hab. Katarzyna Czaczyk
4. prof. dr hab. Anna Gramza-Michałowska
5. prof. dr hab. Henryk Jeleń
6. prof. dr hab. Zbigniew Krejpcio
7. prof. dr hab. Małgorzata Majcher
8. prof. dr hab. Magdalena Montowska
9. prof. dr hab. Magdalena Rudzińska
10. prof. dr hab. Jerzy Stangierski
11. prof. dr hab. Joanna Suliburska
12. prof. UPP dr hab. Hanna Baranowska
13. prof. UPP dr hab. Wojciech Białas
14. prof. UPP dr hab. Dorota Cais-Sokolińska
15. prof. UPP dr hab. Renata Cegielska-Radziejewska
16. prof. UPP dr hab. Dominik Kmiecik
17. prof. UPP dr hab. Anna Olejnik
18. prof. UPP dr hab. Dorota Piasecka-Kwiatkowska
19. prof. UPP dr hab. Aleksander Siger
20. prof. UPP dr hab. Jolanta Tomaszewska-Gras
21. prof. UPP dr hab. Dorota Walkowiak-Tomczak
Przedstawiciele pozostałych nauczycieli akademickich
1. dr hab. Róża Biegańska-Marecik
2. dr hab. Radosław Dembczyński
3. dr hab. Agnieszka Makowska
4. dr hab. Halina Staniek
5. dr hab. Jolanta Wawrzyniak
6. dr Ewelina Król
Przedstawiciele doktorantów
1. mgr inż. Jakub Kiepś
2. mgr inż. Jakub Biegalski
3. mgr inż. Daria Cicha-Wojciechowicz