Obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

W dniu 30 listopada 2023r. o godz. 9:00 w sali 106 budynku Wydziału Nauk o Żywności  i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 31 odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgr inż. Marcina Dziedzińskiego

 

Tytuł rozprawy:

 „Właściwości funkcjonalne pędów drzew iglastych i nowe możliwości ich wykorzystania w projektowaniu żywności funkcjonalnej”

 

Promotor:

prof. UPP dr hab. Joanna Kobus-Cisowska

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci:

dr hab. Joanna Trafiałek, prof. SGGW

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

 

dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR

Uniwersytet Rzeszowski

 

dr hab. Kinga Topolska, prof. URK

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie