Obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny  

Technologia Żywności i Żywienia 

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

W dniu 9 listopada 2023r. o godz. 9:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się 

 

publiczna obrona pracy doktorskiej 

mgr inż. Kamili Szudera-Kończal 

 

Tytuł rozprawy: 

 „Wykorzystanie pleśni Galactomyces geotrichum do otrzymywania kompozycji aromatycznych z maślanki i serwatki. Charakterystyka związków aktywnych zapachowo w oparciu o podejście sensomiczne” 

 

Promotor:  

prof. dr hab.  Małgorzata Majcher 

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 

Recenzenci:  

prof. dr hab. Paweł Satora  

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie 

 

prof. dr hab. Antonii Szumny  

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 

 

dr hab. Edyta Malinowska-Pańczyk, prof. uczelni 

Politechnika Gdańska