OBRONA PRACY DOKTORSKIEJ

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny  

Technologia Żywności i Żywienia 

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu  

publiczna obrona pracy doktorskiej

W dniu 26 października 2023r. o godz. 10:00 w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się  

 

publiczna obrona pracy doktorskiej 

mgr Marty Molskiej 

 

Tytuł rozprawy: 

„Wartość odżywcza i właściwości prozdrowotne żywności niskoprzetworzonej w postaci skiełkowanych nasion gryki Fagopyrum esculentum Moench w obecności drożdży probiotycznych Saccharomyces cerevisiae var. boulardii” 

 

Promotor:  

prof. dr hab. Julita Reguła 

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 

Recenzenci:  

prof. dr hab. Elżbieta Klewicka   

Politechnika Łódzka 

 

prof. UEW dr hab. Zuzanna Goluch 

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu 

 

prof. UPL dr hab. Renata Różyło 

Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie