Publiczna obrona pracy doktorskiej

Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny

Technologia Żywności i Żywienia

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

W dniu 7 kwietnia 2022r. o godz. 11:00 w sali  Kolegium Rungego 

Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się

 

publiczna obrona pracy doktorskiej

mgra inż. Bartosza Jarosława Zimnickiego

 

Tytuł rozprawy:

 „Analiza SRC jako narzędzie do zarządzania jakością technologiczną mąk waflowych”

 

Promotor:

prof. UPP dr hab. Sylwia Mildner-Szkudlarz

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Recenzenci:

dr hab. Grażyna Cacak-Pietrzak

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Prof. dr hab. Zygmunt Gil

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

ZałącznikRozmiar
PDF icon komunikat Mgra inż. B. Zimnickiego.pdf422.75 KB