mar
24
2022
By Krzysztof Przybył
Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
W dniu 7 kwietnia 2022r. o godz. 11:00 w sali Kolegium Rungego
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgra inż. Bartosza Jarosława Zimnickiego
Tytuł rozprawy:
„Analiza SRC jako narzędzie do zarządzania jakością technologiczną mąk waflowych”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Sylwia Mildner-Szkudlarz
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Recenzenci:
dr hab. Grażyna Cacak-Pietrzak
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Prof. dr hab. Zygmunt Gil
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
komunikat Mgra inż. B. Zimnickiego.pdf | 422.75 KB |