Przewodnicząca Rady Naukowej Dyscypliny
Technologia Żywności i Żywienia
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Obrona pracy doktorskiej
W dniu 23 marca 2023r. o godz. 10:00 sali w sali Kolegium Rungego Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu przy ul. Wojska Polskiego 52 odbędzie się
publiczna obrona pracy doktorskiej
mgr inż. Pauliny Maciejewskiej-Gil
Tytuł rozprawy:
„Wdrożenie nowej linii produktów prozdrowotnych zawierających kwas alfa – ketoglutarowy”
Promotor:
prof. UPP dr hab. Daria Szymanowska
Recenzenci:
prof. dr hab. Edyta Kostrzewa-Susłow
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
dr hab. Aneta Białkowska , prof. uczelni
Politechnika Łódzka w Łodzi
dr hab. Dominik Szwajgier, prof. UP w Lublinie
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Doktorat wdrożeniowy- w związku z art. 188 ust. 2 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce ( Dz. U. z 2022r. , poz 574 ze zm.) wyłącza się rozprawę doktorską (ze względu na tajemnicę prawnie chronioną przedsiębiorstwa) spod obowiązku udostępnienia w BIP.
Streszczenie rozprawy doktorskiej i recenzje zamieszczone są na stronie Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, zakładka Awanse naukowe – Postępowanie doktorskie.
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
![]() | 316.16 KB |